• Място на свободен дух и модерни решения

СИП Електронни медии

* Особено оспорвана беше битката при момичетата 10.-12. клас

На 17 ноември (вторник) се проведе второто спортно събитие в рамките на "Климентови дни 2010" - състезанието по плуване.

Участниците бяха разделени в 4 възрастови групи според класа: 5., 6., 8. и 10.-12. клас. Състезаващите се трябваше да преплуват две дължини (36 м). В групата на най-малките при момичетата победителка стана Дорис от 5.а клас, а при момчетата - Даниел от 5.а, следван от Сашко от 5.в (второ място) и Пенко от 5.а (трето място). В групата на шестокласниците при момичетата първото място взе Мирела от 6.а клас, а при момчетата - Борислав, също от 6.а. В по-горната категория първото място взе Иван от 8.в.

В най-високата възрастова категория - 10.-12. клас - битката беше много оспорвана, особено при момичетата. Мария от 10.а клас грабна първото място, следвана от Илона от 11.в (второ) и Мелис от 11.а (трето място). В категорията при момчетата на първо място се класира Пламен Мошеков от 10.в клас с време от 21 секунди, а плътно зад него беше Валентин Петков с време от 23 секунди; на трето място е Симеон Дерменджиев от 10.в клас с време от 24 секунди.


Репортаж на Недялко Ковачев, 11.а клас












Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник