• Място на свободен дух и модерни решения

Ако не те е страх да се промениш...

Ако решиш да се откъснеш от сянката на материалното битие...

Ако за миг поискаш да избягаш от сивотата на глобализиращия се свят...

Ако търсиш уникалния си код за твоя собствен маниер на живот...

ДОНЕСИ "ШЕПА" ВОДА И УЧАСТВАЙ В ГОЛЯМОТО СЛИВАНЕ НА 17 ЮНИ В ГРАД ТРОЯН



ЗАЩО вода и защо сливане?

АКО на всичките Ако си отговорил с ДА, ти знаеш защо.

ЕКИПЪТ на "Две шепи вода" организира жива прегръдка на Троянския Балкан. От ръка на ръка ще се предават кратунките с вода от изворите на реките Бели Осъм и Черни Осъм до централния площад на града.

ЗАЕМИ МЯСТО в живата верига или се включи в "Голямото сливане" на площада, където заедно ще сътворим артинсталацията "Чадърите +" и артпроекта "Звук и движение ". Трябва само да донесеш вода от мястото, където живееш, и да го представиш със звук, слово, картина или движение.

АКО СЕ ЧУДИШ защо го правим, ако не виждаш "здрав смисъл", не влизай във веригата. Това включване няма да ти донесе пари, награди, безплатна вечеря със звезда от някой сериал. Чакай доброволците от Швейцария или Холандия. Те ще дойдат да ни научат на креативност, ще ни интегрират в собственото ни общество, ще ни обучат как да опазваме Природата на тази чужда за тях страна.

НО АКО ИМАШ СЪРЦЕ за този български Балкан, за тази наша родна земя, ела да ги прегърнем. Стани част от живата верига. И се огледай - може би около теб има и други, също свободни. Ако ти можеш, ще могат и твоите деца да живеят ЗАЕДНО. Ела, Балканът е по-голям от теб и проблемите ти. Не бъди глината, а ръцете, които моделират моралните и естетическите норми на твоя собствен живот.

Екипът на "Две шепи вода"

Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник