• Място на свободен дух и модерни решения

СИП Електронни медии


И тази година в СОУ „Свети Климент Охридски“ се проведе инициатива по случай 1 декември – Световен ден за борба със СПИН. Осъществихме я заедно с новия председател на Ученическия съвет Паулина Пенчева, заместничката й Стефания Калева и педагогическия съветник госпожа Иванка Цекова. Още от сутринта кипеше усилена подготовка. Всичко, което ни беше необходимо, за да проведем инициативата, беше на лице и оставаше само да подготвим пункта, на който да раздаваме материалите -  лентички, презервативи и брошури. 
И малки, и големи идваха при нас и ни разпитваха какво точно правим. Макар че имаше малки деца от подготвителен клас и начален курс, които не разбираха точно смисъла на събитието, всички с радост се закачиха с лентички и получиха брошури. По-големите пък, освен лентички, получиха и презервативи. Атмосферата беше толкова приятна и постоянно идваха още и още деца, любопитни да разберат какво се случва. 

Е, нямаше как да пропуснем директора г-н Минко Христов и останалите учители, които с усмивки ни посрещнаха в учителската стая.
Горди сме, че успяхме да привнесем малко разнообразие в иначе обикновения петъчен ден, а също и че отбелязахме тази толкова важна световна дата. С огромно нетърпение очкаваме и следващата година, когато се надяваме акцията да бъде също толкова сполучлива.

    Ива Петкова, 11.а клас
СИП Електронни медии

Още снимки от училищната кампания вижте ТУК






                                                                                                          



Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник